Restyle uw website!

Restyle een website

Het belang van een goede website

Wilt u professioneel overkomen, dan kunt anno 2022 niet meer zonder een eigen website. Uw website is uw online visitekaartje. Maar wees gewaarschuwd, een slechte website kan ook klachten afschrikken!

Veel mensen vinden het prettig om eerst op een website te kijken voordat zij daadwerkelijk met een bedrijf contact opnemen. Het is dus van groot belang dat u online vindbaar bent en dat uw website een goede indruk achterlaat! Een verouderde of slecht functionerende website doet afbreuk aan uw geloofwaardigheid. U jaagt er potentiele klanten mee weg.

Te vaak nog zien wij websites die al jaren niet meer zijn ge-updatet. De uitstraling en techniek zijn verouderd. De styling is amateuristisch. De website toont niet goed op grote schermen of op kleine mobieltjes en tot overmaat van ramp functioneren contactformulieren of andere interactieve elementen niet naar behoren. We zien dit helaas bij zowel zzp’ers als bij kleine en middelgrote bedrijven.

Twijfelt u aan de uitstraling en functionaliteit van uw huidige website? Neem dan vrijblijvend contact op. Stijlvol Webdesign analyseert uw huidige website en levert u gratis een op maat gemaakt rapport waarin zowel de zwakke als sterke punten van uw website naar voren komen.