Een eigen website!

Waarom een website?

Facebook en Instagram zijn leuk, maar wilt u écht professioneel overkomen, dan is een eigen website onmisbaar. Uw website is uw visitekaartje. Het stelt u in staat om 24/7 met uw doelgroep te communiceren. U kunt er laten zien wie u bent en wat u te bieden hebt.

Veel mensen vinden het bovendien prettig om eerst op een website te kijken voordat zij daadwerkelijk met een bedrijf contact opnemen. Het is daarom cruciaal dat u online goed vindbaar bent en dat uw website een professionele en overtuigende indruk achterlaat. Met een goede website kunt u potentiele klanten overtuigen om juist met ú in zee te gaan!

Betaalbaar én professioneel

Een mooie en professionele website hoort voor iedereen betaalbaar te zijn. Of het nu gaat om een kleine website voor particulier gebruik of een omvangrijke website voor uw eenmansbedrijf, bij ons staat kwaliteit altijd voorop! En om dit waar te kunnen maken, richten wij ons uitsluitend op particulieren en kleine zelfstandigen.

Dus wilt u een website t.b.v. uw hobby, vereniging of eenmansbedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kennen de markt en bouwen uw website naar de nieuwste inzichten, rekening houdend met uw wensen en budget.

De techniek

Wij maken uw website met WordPress. Dit is wereldwijd het meest populaire programma voor het bouwen van professionele websites voor particulieren, verenigingen en bedrijven. WordPress is zeer flexibel en de mogelijkheden die het biedt zijn nagenoeg onbeperkt.

Naast WordPress als basis, maken wij uitsluitend gebruik van premium plugins en schrijven we in de programmeertalen HTML, CSS en JavaScript. We maken zo min mogelijk gebruik van kant-en-klare templates. In principe is elke website maatwerk!

Veiligheid

Een website moet er niet alleen goed uitzien; hij moet ook voldoen aan de AVG, de privacywet. Dit betekend dat uw website moet worden voorzien van een privacyverklaring en in de meeste gevallen ook van een cookiemelder. <br> <br>De AVG stelt geen specifieke technische eisen aan een website. Toch vinden wij het belangrijk dat uw website ook technisch veilig is. Zaken zoals een SSL-certificaat, antivirussoftware en security headers installeren wij daarom gratis. Wij zijn één van de weinige webbouwers in deze branche die dit standaard levert.

Design en functionaliteit

Een mooi design is nog geen garantie voor succes. Een website dient vooral een heldere boodschap te hebben, vertrouwen uit te stralen en overzichtelijk te zijn. Wat is uw doelgroep? Wat wilt u uitstralen en welke boodschap wilt u overbrengen? Wij denken met u mee en geven u tips en adviezen.

Omdat u ook graag via Google gevonden wilt worden, besteden wij uiteraard ook aandacht aan de SEO, de vindbaarheid en ranking van uw website via Google.

Kosten

Ons uitgangspunt is dat een mooie en professionele website voor iedereen betaalbaar moet zijn. Onze prijzen zijn gebaseerd op uw wensen, doeleinden en budget. De één heeft genoeg aan een paar pagina’s tekst en afbeeldingen, de ander wil een omvangrijke website met betaalfuncties, boekingsopties of nieuwsmailings. In principe is alles mogelijk!

Vooraf bespreken wij uw wensen, de mogelijkheden en de definitieve prijs. Hierna besluit u pas of u met ons in zee wil gaan.